maandag 28 mei 2012

Zeeuwse Stranden

Met zo'n 650 kilometer aan kust heeft Zeeland heel wat te bieden aan strandliefhebbers. Vertoeven op de Zeeuwse stranden is genieten op de schoonste stranden van Nederland, met de meeste zonuren van het land en een reeks aan faciliteiten op en rondom het strand.

Mogelijkheden
De stranden in Zeeland zijn overal verschillend en dat maakt ze juist zo uniek. Voor ieder wat wils: wat te denken van natuurstranden waar rust overheerst, watersportstranden waar sportievelingen aan hun trekken komen of familiestranden waar de strandwacht een oogje in het zeil houdt en het paviljoen allerlei lekkers serveert. Kortom genieten aan de Zeeuwse kust!

De strandensite van Zeeland geeft over alle stranden van de Zeeuwse badplaatsen alle informatie die u wilt weten. De voorzieningen, welke activiteiten waar beoefend kunnen worden, of er een blauwe vlag aanwezig is. Ook de mogelijkheden om deze te bereiken zijn uitvoerig beschreven.

Blauwe vlag
In Zeeland wapperen momenteel vele Blauwe vlaggen op verschillende stranden en in diverse jachthavens. De Blauwe Vlag staat garant voor een schoon strand, goede sanitaire en afvalvoorzieningen, zwemwater van uitstekende kwaliteit, goede voorzieningen voor gehandicapten en prima voorlichtingsmateriaal op milieugebied. De watersporters die een Zeeuwse jachthaven met Blauwe Vlag bezoeken, kunnen ook nog schone kades en schoon water verwachten.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bol.com

Nieuw: Alles voor koken, tafelen en huishouden