zaterdag 28 februari 2015

Minstreel van de sterrenchefs - Haarlems Dagblad









Minstreel van de sterrenchefs

Haarlems Dagblad

Tom Kellerhuis (links) in gesprek met Joris Bijdendijk: ,,Jij gebruikt de Zeeuwse platte. Ik zou voor een Gillardeau gaan.'' Foto: Ella ... Hij kiest voor Rijks, het nog jonge restaurant dat het Rijksmuseum kust. Ook omdat Joris Bijdendijk daar de chef ...





Minstreel van de sterrenchefs - Noordhollands Dagblad








Noordhollands Dagblad



Minstreel van de sterrenchefs

Noordhollands Dagblad

Tom Kellerhuis (links) in gesprek met Joris Bijdendijk: ,,Jij gebruikt de Zeeuwse platte. Ik zou voor een Gillardeau gaan.'' Foto: Ella ... Hij kiest voor Rijks, het nog jonge restaurant dat het Rijksmuseum kust. Ook omdat Joris Bijdendijk daar de chef ...





maandag 23 februari 2015

De historie van IJsselmonde (24): Kasteel van IJsselmonde - Dichtbij.nl








Dichtbij.nl



De historie van IJsselmonde (24): Kasteel van IJsselmonde

Dichtbij.nl

Het allereerste kasteel stamt uit 1072 en het laatste kasteel wordt in 1900 afgebroken. Daarna is het niet meer opgebouwd. Wel blijft het koetshuis bestaan en dat doet in de loop der tijd onder meer dienst als smederij, modewinkel, restaurant en ...





zondag 22 februari 2015

De historie van IJsselmonde (24): Kasteel van IJsselmonde - Dichtbij.nl








Dichtbij.nl



De historie van IJsselmonde (24): Kasteel van IJsselmonde

Dichtbij.nl

Het allereerste kasteel stamt uit 1072 en het laatste kasteel wordt in 1900 afgebroken. Daarna is het niet meer opgebouwd. Wel blijft het koetshuis bestaan en dat doet in de loop der tijd onder meer dienst als smederij, modewinkel, restaurant en ...





dinsdag 17 februari 2015

Nieuwe uitbater Raymond Nicodem gooit roer om bij restaurant De Stadsschuur ... - PZC









Nieuwe uitbater Raymond Nicodem gooit roer om bij restaurant De Stadsschuur ...

PZC

GOES - Restaurant De Stadsschuur heeft een nieuwe uitbater. Raymond Nicodem wil Goes dit voorjaar met een combinatie van Franse, oriëntaalse en Zeeuwse gerechten 'culinair wakker schudden'. Goesenaar Nicodem is gepokt en gemazeld in de horeca.





Nieuwe uitbater Raymond Nicodem gooit roer om bij restaurant De Stadsschuur ... - PZC









Nieuwe uitbater Raymond Nicodem gooit roer om bij restaurant De Stadsschuur ...

PZC

GOES - Restaurant De Stadsschuur heeft een nieuwe uitbater. Raymond Nicodem wil Goes dit voorjaar met een combinatie van Franse, oriëntaalse en Zeeuwse gerechten 'culinair wakker schudden'. Goesenaar Nicodem is gepokt en gemazeld in de horeca.





maandag 16 februari 2015

Edwin Vinke** en Syrco Bakker* op Food Professional Day - Misset Horeca








Misset Horeca



Edwin Vinke** en Syrco Bakker* op Food Professional Day

Misset Horeca

Thema is de bereiding van vis, schaal- en schelpdieren. Edwin Vinke** en Syrco Bakker* op Food Professional Day. Chef-kok Edwin Vinke van tweesterrenrestaurant De Kromme Watergang in het Zeeuwse Hoofdplaat gaat in op het thema zilte keuken.





zaterdag 14 februari 2015

Help deze kok - nrc.nl









Help deze kok

nrc.nl

Bijzonder. De lichtgevende torentjes op het gebouw, de getekende konijntjes op het servies en al die spiegeltjes aan de wand – Villa Augustus in Dordrecht is speels van opzet. Het bestaat uit een hotel, een restaurant en ertussen een mooie groentetuin ...





maandag 2 februari 2015

Zeeland op de toeristische kaart dankzij film De Ruyter - AD.nl








AD.nl



Zeeland op de toeristische kaart dankzij film De Ruyter

AD.nl

Toch heeft verder geen hotel, restaurant, museum of VVV tot nog toe 'iets' met de film gedaan. Zelfs geen wandeling op papier gezet langs locaties en andere bezienswaardigheden, zoals het oude woonhuis van ... Op het indrukwekkende Abdijplein voor het ...





zondag 1 februari 2015

Kreeftenfestival in Restaurant 3 Fonteinen in BEERSEL - Editiepajot








Editiepajot



Kreeftenfestival in Restaurant 3 Fonteinen in BEERSEL

Editiepajot

In plaats van een traditioneel vast Valentijnsmenu bieden ze diverse suggesties à la carte aan, zoals kreeft op diverse wijzen, skrei en Zeeuwse oesters naast de klassieke vaste menukaart. Het weekend van 28 februari tot 1 maart serveren ze u graag ...





Bol.com

Nieuw: Alles voor koken, tafelen en huishouden